MANİSA / AKHİSAR - Hilaliye Şahin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hilaliye Şahin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi

HÜRRİYET MAH. 151.HİLALİYE CAD. B BLOK NO 319 AKHİSAR / MANİSA
Vizyon
Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´de evrensel bir dinin gerçek temsilcilerini yetiştiren örnek bir örgün eğitim kurumu haline gelmektir.
Misyon
Milli, manevi, tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, medeniyetimizin değerlerini koruyan; aynı zamanda ahlaki ve insani değerleri benimseyen, okuyan, düşünen, araştıran, yorumlayan, sorgulayan, yapıcı, üretken, bilgi ve hikmetin yolunda giden, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, teknolojinin ve bilginin hızlı gelişimiyle değişen dünyada yabancı dil becerisi edinmiş, farklı ırk ve kültürleri tanıyan, uluslararası düzeyde akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bilgi ve kültür sahibi, sosyo-ekonomik gelişmeleri fark eden, dünya ve müslüman toplumlar ile iletişim kurabilen, özgüveni yüksek bireyleri yetiştirmektir.
Başarılar
Ana menüde "Okulumuz" başlığı altında "Başarılarımız" menüsünde paylaşılmaktadır.
08:00- 16:00
Uydu İnternet (VSAT)
İngilizce, Arapça
HUSUSİ ARAÇ
5 KM
Fen Ve Sosyal Bilimler 30 Öğrenci Hafızlık Pekiştirme 30 Öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Ortaöğretime geçiş Tercih ve yerleştirme işlemleri sonucunda okulumuz 96.18 - 86.96 puan aralıklarında öğrenci almıştır. Merkezi yerleştirme puanımız 390-275 arasındadır
Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Proje Bölümüne sınavla öğrenci almaktadır.
2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk olarak öğrenci alacak
Sportif Etkinlikler
Ana menüde "Faaliyetlerimiz" başlığı altında "Sportif Etkinlikler" menüsünde paylaşılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Ana menüde "Faaliyetlerimiz" başlığı altında "Bilimsel Etkinlikler" menüsünde paylaşılmaktadır.
Ana menüde "Projelerimiz" başlığı altında paylaşılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda yurtdışı projesi planlanmaktadır. Erasmus+ çalışmaları proje ekibince devam etmektedir.
.....